Online

Participating companies and organizations

 

PSZ Albania GMBH Shpk

 

PSZ Albania GMBH Shpk themeluar me 2012 eshte pjese aktive e suksesit Kombetar dhe Nderkombetar ne fushen e Montimit te kabllove,Elementeve drejtues si dhe Komponenteve Elektronike dhe Elektromekanike,pjese e grupit te sukseshem Gjerman PSZ Electronic GMBH.Emri i Grupit tone eshte i lidhur ngushte me nje eksperience 10 vjecare,histori suksesi dhe me nje veprimitari nderkombetare ne fushen elektronike. Sipermarrja PSZ Electronic GMBH ne total numeron rreth 850 te punesuar, realizon nje nderlidhje me kompani te huaja persa i perket Prodhimit te kabujve, Pjeseve perberese Elektromekanike, Komponenteve Elektronike per sisteme te ngrohjes, sisteme inxhinjerike mjeksore sipas kerkesave specifike te klinteve tane ne mbare boten.

 

Sector

Production industry

 

Web

www.psz-electronic.com 

 

Address

Autostrada Tirane-Durres KM 14, Rruga Muçaj, nr 137/39, Vore, Tirana, Albania

 

Profiles required

 

Technicians, Purchasing specialists with German language skills